Facebook

! Bedava Katalok!

Catalog

Aşağıdaki formu doldurarak oyun gruplarımız ve kent mobilyalarımız için en son kataloğumuzu sipariş edebilirsiniz. Bu katalog adresinize ücretsiz olarak postalanacaktır.

Bangkok limanında doklanan Bounty gemisi!

Harrow International School, Tayland’da çok yüksek bir eğitim seviyesi sunan prestijli bağımsız bir okuldur. 6 ayla 18 yaş arasında değişen 27 tane farklı milleti temsil eden ortak bir eğitim kurumudur.  

Harrow International School entelektüel merakı, yaratıcı düşünmeyi, spor etkinliklerini  teşvik eder ve öğrencilerin tam performansa ulaşmalarına izin verir.

Çocukların okuldayken ve okuldan sonra aktif olmaları, biraz temiz hava almaları ve bastırılmış enerjilerini ortaya çıkarmaları önemlidir ve oyun alanları bunu yapmaları için çok iyi bir yerdir. Lars Laj tarafından tasarlanan Bounty Ship gemisi gerçek bir deniz macerasını seven çocuklar için mükemmel bir fırsattır.  

Burada Bounty gemisinde çocukların denizde damping yaratabileceği ve tıpkı Jack Sparrow gibi bir vahşi macera yaşayabilecekleri bazı güzel oyun fikirleri vardır.

Bounty genişsi 3 yaşından başlayan çocuklara mükemmel uygun olan Lars Laj’ın Öncü bir Hattından çok fonksiyonlu ahşap bir üründür. Çok fonksiyonlu gemide tahta ve halat merdivenler, iki tane tünel, kaydırak, birkaç tane yürüme yolu ve rampa, dümen ve en yüksek platformda korsan kulesi vardır. Her çocuk Gemi üzerinde çok uzun süre sınırsız saatlerce eğlence sağlayan, içine kolayca girilebilen köşe-bucaklar bulabilir.

Her yaştan çocuk macera ve araştırmayı sever. Böylece Harrow Internation School’daki bütün çocuklar mola verirler, dümeni tutarlar ve Bounty gemisini uzaktaki kara parçalarını aramak için yönlendirirler.